Over Cadanz Financiële Zorgverlening


 

WIE ZIJN WIJ?

 

Cadanz Financiële Zorgverlening zorgt voor financiële rust.

 

In de naam Cadanz is onze visie verwerkt, volgens deze visie zullen wij altijd te werk gaan en daarmee invulling geven aan ons vak, Financiële Zorgverlening d.m.v. Bewindvoering en Budgetbeheer.

 

‘Cadanz’ is afgeleid van de muzikale term ‘Cadans’.

De muzikale term staat voor regelmatig ritme. Dit kenmerkt onze werkwijze en het resultaat

van onze inspanningen: uitgaven en vaste lasten in een regelmatig ritme waardoor rust en stabiliteit in het (financiële) leven het resultaat is.

  

Centraal in ons handelen staat:

  • Persoonlijk contact
  • Dienstverlening op maat
  • Duidelijke communicatie
  • Openheid in zaken
  • Betrouwbaarheid
 

Over Charlotte

 

Charlotte Roording is Bewindvoerder bij en oprichter van Cadanz Financiële Zorgverlening. Zij heeft de HBO opleiding Personeel en Arbeid afgerond en is door Hogeschool Utrecht Post-HBO gespecialiseerd op het gebied van Beschermingsbewindvoering en Beheer.

 

Zij heeft meerdere jaren gewerkt als Manager P&O in de kinderopvang en middelgrote industriële bedrijven. Daarnaast heeft zij zich een aantal jaar ingezet als pleegouder in de langdurige en crisisopvang. Door haar werk als P&O manager heeft zij veel kennis van arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter (ziektewet). Ook heeft zij financieel-administratieve kennis opgedaan in haar werk en is door haar werk voor Pleegzorg en kinderopvang maatschappelijk onderlegd. 

  

Samen met de klant zorgen wij voor een planmatige aanpak van een financieel gestructureerde toekomst.