budgetbeheer

Ook voor hulp bij schulden


Vindt je het moeilijk om je eigen inkomsten en uitgaven te beheren? Stapelen rekeningen zich op en weet je niet meer waar je moet beginnen? Cadanz Budgetbeheer neemt het graag van je over en helpt je weer overzicht te krijgen in je financiële administratie.

 

Bij Cadanz Budgetbeheer weten wij als geen ander dat het voor sommige mensen moeilijk is om maandelijks dezelfde vaste lasten te betalen. Ook worden vaak niet alle inkomensvoorzieningen aangesproken. Daarom zijn wij er voor jou, Cadanz Budgetbeheer helpt mee in het op orde krijgen van je uitgaven en draagt zorg voor het regelen van eventuele inkomensvoorzieningen.

 

Cadanz Budgetbeheer beheert je geld volgens een gezamenlijk opgestelde begroting. De maandelijkse vaste lasten zoals huur, energiekosten en verzekeringen moeten nu eenmaal betaald worden. We maken een plan van aanpak voor de (eventuele) schulden en werken toe naar een oplossing zodra dit mogelijk is. Het beheren van jouw geld is tijdelijk; net zo lang totdat je zelfstandig in staat bent je eigen financiële administratie te verzorgen.

 

Er zijn wel een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor budgetbeheer. Eén van die vereisten is een vast inkomen in de vorm van salaris of uitkering. Samen met jou kijken wij naar al je vaste uitgaven. Dan stellen wij een begroting op, zodat je weer rust krijgt in je financiële situatie.

 

Budgetbeheer kan ook via je werkgever aangevraagd (en eventueel betaald) worden. Wij gaan graag gezamenlijk met jou en eventueel je werkgever in gesprek om te bekijken welk pakket van maatregelen mogelijk zijn om te komen tot een stabiele situatie.